Monday, August 31, 2015

Terima Kasih Perwakilan UMNO Bahagian Jerantut...Pertahankan DS Najib Presiden UMNO Dan Perdana Menteri
Terima kasih Perwakilan Persidangan UMNO Bahagian Jerantut pada 29 Ogos 2015 di Dewan MDJ yang memilih WZWH sebagai Perwakilan G7 ke Persidangan Agong UMNO Malaysia di PWTC nanti.

Ini adalah satu penghargaan dan pengiktirafan dari perwakilan UMNO Bahagian Jerantut kepada WZWH yang  WZWH sangat hargai dan kenang sepanjang masa. Ini kenangan dan saat manis dalam berpolitik di Jerantut selama ini.

Lebih-lebih lagi ketika DS Najib merasmikan Persidangan Mesyuarat UMNO Bahagian Jerantut 2015 dengan disambut oleh lebih 15,000 rakyat Jerantut.

Ini adalah turning point dalam sepanjang perjalanan politik WZWH di Jerantut. 

Pertahankan DS Najib Presiden UMNO.

Pertahankan, Sokong dan Setia kepada DS Najib Perdana Menteri Malaysia.

Orang Melayu perlu percaya kepada kepimpinan Aristrokrat Nasionalis Melayu yang boleh menjaga kepentingan Melayu, Islam , Raja , Bahasa Adat Resam dengan lebih cekap dan berkesan.
Tun Mahathir bersama BERSIH 4 di Kuala Lumpur.
Marina Mahathir bersama BERSIH 4 di London.

Claire Brown bersama BERSIH 4 di London. Pemilik Sarawak Report yang bikin propaganda palsu mahu menjatuhkan DS Najib dengan bantuan PENGKHIANAT UMNO dan DAP.


013


80% peserta BERSIH 4 adalah dari ahli DAP.

70 tahun dulu ideologi Komunis Sosialis bergerak dalam hutan.

Kini corak ideologi yang sama bergerak di bandar-bandar.

Hanya orang Melayu yang beriman, berfikir, berpengetahuan sedar akan ancaman untuk mengulingkan Kerajaan yang sah dipilih secara demokratik dan legal.

Jangan guna rally BERSIH 4 untuk mengalih perhatian dari skandal RM30 bilion DEIG Kerajaan Pakatan Rakyat ( sudah jadi Pakatan Hamcur) Selangor.

Tepat jam 12 malam...

Merdeka...Merdeka...Merdeka

SehatiSejiwa

8 comments:

Anonymous said...

Blogger Haramjaddah Pukimak Din Tyrtle, OutSyed The Box, Kadir Jasin, Zamkata, apanama, putra merdeka, Celah Gelegar, The Sense Credibility and Accountability, Jelapang, KZO. Sungai Rapat Online.

Mulai hari ini Blogger Banggang, Bahalul, Pukimak waiima Haramjaddah nie semua BoLEH Declare Blog masing2 sebagai Blog Macai Mahathir Mudah Lupa a.k.a. Nyanyok, seterusnya letakkan diri masing-masing sebaris dengan Blog Pembangkang pro Pakatan Rakyat.

Ini kerana Blogger Banggang ini terlalu mendokong Mahathir Mamakkuty yang secara terang-terangan menyokong apa jua agenda CINA DAPIGS.

Blogger Banggang ini, JANGANLAH KAMU SEBUT ATAU MENULIS TENTANG PERJUANGAN ORANG MELAYU LAGi.

Kamu semua adalah Mamak Haramjaddah yg baru kenal keyboard. Selamat Maju Jaya dengan tugasan Baru Menaikkan Bangsa Cina di tanah Melayu ini.

Sesungguhnya Kamu semua lebih HINA drp Kelab Greenboc, MSO, Anak Sungai Derhaka, MSO, Ameno World, Omak Kau, Aspan Alias, Shahbuddin, Tranungkite Online, Bloglist, Kedahlanie.info. Blogger Pro Pakatan Rakyat walau macammana pon keadaan kedudukan Parti PAS, DAP, PKR, tapi mereka tetap mendokong dasar kepartian mereka, menulis menenangkan ahli, menguatkan saf parti.

Kecuali Blog Tranungkite yang cenderong pd PAS, Omakkau yg menuju kearah keadilan sejati, Manjung Mari tetap PAS di hati.

Blogger Banggang, tukar LOGO sokong Mahathir yang Sokong Cina, takut kalau Bisness Cina Bangkrap, takut Cina hilang kuasa ekonomi.

Blogger lain teruskan kerja, blogger pakatan kerja pakatan, blogger pro kerajaan teruskan kerja murni anda. suatu hari rakyat akan sedar, siapa Mahazalim, Mahacelaka, MahaFiraun Mahathir Mamakkutty.

Anonymous said...

Najib..najib..Time susah pandai pulak mintak tolong. Buat-buat muka senyum sikit. Duit derma banyak, payung la Hospital baru kat Jerantut satu.Tak luak pun kalau derma sikit duit tu buat hospital.

Wan Zamzuri Wan Hasenan said...

DS Najib upgrade Hospital Jerantut masuk dalam RM11.

usin gampang said...

anon 4.15 am,buat hospital guna duit kerajaan.duit derma tu bagi kat kau lah kehkehkehkeh!

Anonymous said...

Ada bini rosmah mansor ni cakap nak bagi derma peribadi 2.6 b tu yg tak mengaku ujud mula2 dulu kat perwakilan jerantut tak kahkahkah...

Anonymous said...

Kongrats ro!! Tak sia2 perjuangan satay yg you buat selama ni. Jadi jurucakap pun jadilah. Nak masuk JKE payung tak kembang. Namun semangat setiaNajib yg ro berikan demi mempertahankan ariskeparat Pahang dihargai beliau.
Bro nak tanya sikit, tengku Wong member najib kat Pahang tu bukan kominis ke? Abih tu sapa yg nak backup bisnes judi, ahlong, bookie bola kalau Najib takde? Eh ro Najib pun samalah kawan dgn kominis. Youorang baru dapat spital satu senang je kena sihir.

Anonymous said...

Anon 1009 tu jangan nak spin cerita ye. Yang x mengaku rm2.6 bilion tu kerana ia dikatakan duit dari 1MDB. Itu yg x betul dan fitnah semata2. Tapi aku memang salute Najib kerana mendapat penghargaan daripada penyumbang dana atas segala usaha dan contributionnya di peringkat negara dan antarabangsa, yg mana ini x diperolehi oleh mana2 PM sebelum ini. Macai2 jangan jeles dan duk spin sana sini. Cuba anda pulak berusaha macam Najib dan dapatkan dana yg setanding atau lebih, barulah boleh tunjuk ek.

Anonymous said...

Macai abadi selamanya dah bersuara..hahahaha kipidap & dongibab

Bolehkah Raja Raja Melayu Survive?

Sejak 200 tahun dulu hampir 80 sistem monarki yang ada dalam dunia ini runtuh. Penyebab utama keruntuhan sistem mon...