Perjumpaan Group WhatsApp Gegar Politik Jerantut

Image may contain: 28 people, people smiling


Media sosial yang trendy sekarang diguna pakai oleh ramai pengguna selain FB, Twitter, Instagram, Blog ialah WhatsApp.

WhatsApp dikalangan famili, teman, teman sosial, organisasi dan juga komuniti politik. Rakyat membicarakan berbagai isu politik suka guna aplikasi WhatsApp.

Begitu juga di Jerantut, Group WhatsApp politik Gegar Politik Jerantut yang popular dan hangat terkini menjadi trendy.

Oleh kerana mendapat sambutan yang menghangatkan, WZWH sebagai ADMIN Group WhatsApp Gegar Politik Jerantut bersetuju dengan cadangan ahli-ahli untuk diadakan perjumpaan sesama ahli yang seramai 250 members.

Perjumpaan Group WhatsApp Gegar Politik Jerantut telah diputuskan diadakan seperti berikut dengan nama Putting Names to Faces

TARIKH: 12 November 2017 Hari Ahad

MASA:  2.00 petang -6 petang

TEMPAT: Hotel Darul Makmur Jerantut, Napoh Ballroom

Perjumpaan ini bertujuan untuk mengeratkan hubungan sesama ahli yang merupakan Jentera hardcore UMNO Bahagian Jerantut yang menghimpunkan ramai pemimpin dari past, present and future dari berbagai kumpulan (all warlords) dan para pengikut.

Kerana politik Jerantut sifatnya terlalu warlords and tribe politics maka WZWH terpaksa mengambil initiatif mengumpul dan menghimpunkan semua kluster kumpulan politik Jerantut ini dibawah satu bumbung Group WhatsApp Gegar Politik Jerantut.

Tujuan hanya satu, BN Jerantut mampu retain 4-0 dalam PRU 14. (menang mempertahankan kerusi parlimen, DUN Pulau Tawar, DUN Tahan dan DUN Damak).

Group WhatsApp Gegar Politik Jerantut adalah merupakan think tank politik Jerantut akan mencari strategi, taktikal, kaedah dan mekanisme bagaimana bagi mencapai tujuan utama tersebut.

Pembentangan perangkaan P81 terkini penting kerana politics is about numbers.

PRU 14 akan diadakan dalam keadaan business not as usual jadi kita kena lebih fokus. Tidak perlu highlight 'perpecahan' yang wujud. Kita boleh huraikan masalah dan penyelesaian.

Aurcara Majlis ini yang lebih berfokus dan berpusat kepada ahli-ahli Group WhatsApp yang merupakan aset UMNO Bahagian Jerantut.

WZWH berharap KEHADIRAN yang positif dan memberansangkan dari ahli-ahli akan memberikan satu force yang jitu dan menyakinkan.

Jerantut adalah kubu benteng terakhir BN Negeri Pahang Darul Makmur yang perlu dipertahankan.

Image may contain: 2 people, people sitting

Image may contain: 2 people, people smiling, people sitting and indoor

Image may contain: 1 person, sitting, table and indoor

Image may contain: 1 person, indoor

Image may contain: 3 people, people sitting and indoor

Image may contain: 5 people, people sitting, indoor and food

Image may contain: 5 people, people smiling, people sitting, people eating, table, indoor and food

Image may contain: 5 people, people sitting, table, indoor and food

Image may contain: 3 people, people standing

Image may contain: 6 people, people sitting and food

Image may contain: 1 person, sitting and indoor

Image may contain: 3 people, people sitting and indoor

Image may contain: 1 person, sitting and indoor

Image may contain: 1 person, standing and indoor

Comments

Cik Minah said…
Masih ada dedak lagi ke WZWH...............????
Bukankah ramai blogger A9 dah terjun ke laut, tinggalkan kapal yang sedang terumbang ambing dilanda ribut?
Ramai yang terpaksa cari kerja lain sebab dedak dah berkurangan.
Antaranya, blogger Life of Annie.
Nak tengok, berapa ramai lagi blogger umno terpaksa menumpukan perhatian kepada kerja lain untuk menyara hidup.
Salam Cik Minah, pejuang UMNO tulen tidak perlu dedak.
Anonymous said…
grup wasap sesama jantan ni tak lain gambo blue......
Cik Minah said…
Walikumsalam WZWH.
Sehat-sehat nampak semua pejuang umno tulen Jerantut.
Badan sasa macam tu, sukar nak diterima akal, tak pernah amik dedak.
Saya bukan apa WZWZ, saya agak seriau bila gengwassp berjumpa.
Samalah macam reunion geng bas sekolah - tetiba cinta monyet bertaut kembali! Hilang semua semangat perjuangan umno. Yang tinggal, cuma cinta membara di zaman tua!
Apa pun gud luck to U.
Angin taufan masih melanda, semoga selamat tiba.
Anonymous said…
Weh wah woh, perjuang Umno tulen dapat dedeak pejuang Umno juling tersungkur teradak. Kenyanglah awaok

Popular posts from this blog

Asal Usul Raja-Raja Melayu Nusantara

Legenda Kota Gelanggi Yang Menjadi Rebutan Ramai Raja-Raja Asia

Peranan Dan Tanggungjawab AHLI MAJLIS PBT