Selingkuh...@ Curang...Tikam Belakang...






Comments

Anonymous said…
dah xde benda laen nak dishare ke penghianat bangse???
usin melaun said…
orang tak berotak bercakap bukan ada fakta! cakap ikut sedap mulut sbb otak duduk dalam lubang jubo dia!

awak buatlah blog awak sendiri.awak kan hebat bolehlah post apa2 yang berguna untuk rakyat.biar rakyat cerdik sikit dengan idea yang bernas! taklah jadi bodoh macam awak sekarang!

Popular posts from this blog

Cerita "Orang Liar" Pahang

Ahli Parlimen Raub Hina Orang Pekan Berpolitik Macam Orang Asli. Kenapa Tidak Kata Orang Raub Pun Sama?!!!

Badak Pahang Terakhir