Nuffnang Ads

Pages

Saturday, June 27, 2015

Mahathir Kantoi Justo 1MDB : Perangkap Atau Cabaran Politik?







4 comments:

Nur Haikal Levine said...

Jgn happy sgt bro..episod ni msih pjg.tunggu le

Anonymous said...

Patutlah pandai putar cerita, Raja hindu punya perangai rupanya Najib ni. memang mahirlah bab2 bohong, putarbelit, mencurik, mandrem kuat. gud try bro.
Islam budaya budaya hindu mcm azeez rahim mmg dah byk nampaknya dlm kerajaan hari ni. Pemerintah gini kita tak boleh taat bro. pasai dia dah memerintah dan bersikap spt org2 kapir. Kalau bro dgn gang2 bro nak taat teruskanlah.
tapi rugilah puasa bro sebulan dapat hungry n thirsty je. Pasal taat pemerintah macam ni. yennada dey kadawulek.

Anonymous said...

Mudah2an kebenaran segera menyerlah.

Anonymous said...

Biarlah Najib bentangkan dulu laporan kebenaran dan kebaikan dia habis habisan. Jalankan rancangan semua tipu muslihat dia. Tunggu bulan jun habis, masuk julai kita tengok pulak episod lain. 
Cara berperang dgn firaun ni, firaun campak mandrem dulu. Bagi depa overcon sikit. Belum game over lagi bos.