Nuffnang Ads

Pages

Friday, July 10, 2015

Amin...Amin...Amin...







2 comments:

Anonymous said...

Aminin amin gak bos. Ada ke Pak Shahid suruh budak2 keypad semua ceasefire. Patut dia slow talk la dgn Najib suruh 1mdb bg kerjasama pada siasatan kes dgn segera. Dekat 4 5 org advisor cina dlm 1mdb tu. Menteri kabinet dia pakai melayu, menteri kelepet di pakai cina. Dia ni mcm Umno blood Dap heart pulak. Apa dia muda2 dulu ada masuk Rejimen 10 ke? Cuba bro siasat sikit. Saya syak ada ahli rejimen 10 la dlm Umno ni. Tu yg jadi harubiru.
Tapi kalau kita kaji taktik perang yg diorang pakai mmg ada Trojan Donkey Kong lah dlm kerajaan. Terjemah BM dia Kaldai Trojan jadi balaci cukong. Malang betul kau keldai. Dah lak payment sangkut, kene investigate lagi. Mampuihh....

Anonymous said...

Amacam bro nampak tak, bagaimana Ratu Cleo kita buat kerja? Daring punya drpd caesarean hubby dia. Bank negara dia berani gegar. Housewife boleh ada lawyer lagi tu. Ingatkan sekadar hairdresser dgn tukang sarung kasut je. Ni boleh tulis buku sejarah dah ni bro after sriwijaya, riau lingga etc. Sejarah Ratu Minang Ulu Bendul. No retreat No surrender.