PRK Rompin: Kempen Felda Keratong 9 Dan Keratong 8
Bilik Gerakan Felda Keratong 9.


Bilik Gerakan Felda Keratong 8


Dato' Hasan Arifin calon parlimen BN PRK Rompin secara personal memilih Dato' Wan Amizan ADUN Tahan menjaga peti undi bagi Felda Keratong 9 dan Keratong 8. Dua peti undi ini mempunyai 3400 pengundi. Maka segala program disusun bagi mendapat coverage semaksimun 3400 pemgundi itu.

Program untuk kaum ibu di Felda Keratong 9. Cukup meriah.

Dato' Hasan Arifin mengadakan pertemuan dengan kepimpinan pemuda dan puteri tempatan. Beliau memberi kepercayaan kepada Dato' Wan Amizan yang merupakan anak didik beliau untuk bertanggungjawab dan komited menjaga pengundi di Felda Keratong 9 dan Keratong 8.

Berbagai program untuk orang muda dan memastikan pengundi luar balik hari mengundi.

Gerak kerja Dato' Wan Amizan bersama Dato' Razali Timbalan Menteri JPM menemui penduduk Felda Keratong yang ditimpa sakit, musibah , OKU dsb.Dato' Wan Amizan dan Dato' Razali Timbalan Menteri mengadakan perjumpaan dengan pengundi Keratong 9.
Dato' Razali Timbalan Menteri JPM hal ehwal Felda memberi ucapan yang menarik,simple, dan mudah faham apa yang kerajaan telah buat untuk memajukan Felda secara jangka panjang. Apa kesan ekonomi dunia dan pasaran dunia kepada harga minyak kelapa sawit dan saham FGV. Apa pembangkang buat hanya untuk memusnah apa yang ada.

Pembangkang hanya berminat dengan Felda bukan membicarakan kebajikan peneroka.

Press menemuramah Dato' Wan Amizan tentang PRK Rompin, peluang calon Dato' Hasan Arifin bangkit kembali, peranan Dato' Wan Amizan sebagai anak peneroka yang begitu memahami permasalahan dan kehendak peneroka dan generasi baru.

Dato' Wan Amizan akan berkampong di Felda Keratong 9 dan Keratong 8. Beliau komited membantu memastikan kemenangan majoriti besar calon BN. Beliau mahu bawa turun jentera pemuda, puteri, dan wanita, semua Ketua Cawangan UMNO dan semua Tok Empat  turun berkempen di dua kawasan Felda tersebut.

Dato' Wan Amizan beramah mesra dengan jentera tempatan.

Untuk mengerakkan jentera perlu kenali mereka yang bekerja  kuat untuk memenangkan calon BN.
Satu langkah permulaan yang baik bagi gerak kerja kempen di Felda Keratong 9 dan Keratong 8.

Dato' Hasan Arifin calon yang diberi tanggung jawab untuk mengalas amanah dan legasi yang telah ditinggalkan oleh Allahyarham Tan Sri Dr. Jamaluddin Jarjis di parlimen Rompin.Comments

Anonymous said…
nak jumpa kat tembeling pun payoh, pergi tempat orang lain rajin pulok
Anonymous said…
Bersabarlah anon 6.17..impian beliau utk memegang parlimen jerantut telah berkubur...jd biarkan lah dia mencari tapak dan nama di tempat lain pulak..kesiam sngt rasanya melihat impian yg tak tercapai tu...next election cari je la wakil kepada rakyat2..bukan wakil untuk mengaburi rakyat dgn duit ringgit������

Popular posts from this blog

Protokol Gelaran Dato' Pahang

Legenda Kota Gelanggi Yang Menjadi Rebutan Ramai Raja-Raja Asia

Cerita "Orang Liar" Pahang