Nuffnang Ads

Pages

Thursday, January 2, 2014

Goyang Vega Stephanie...Di Ambang Tahun Baru!

10 comments:

Anonymous said...

WZWH,
Saya teramat keliru dgn pegangan tuan. Tulisan tuan lebih condong kepada UMNO yg memperjuangkan Islam Sunni (Al-Quran dan Sunnah).

Tetapi posting sebegini teramat jelas bercanggah dgn ajaran Al-Quran dan Sunnah.

Jika perbuatan sebegini adalah lumrah bagiUMNO, maka saya yakin UMNO bukanlah sebenarnya pilihan yg terbaik untuk memperjuangkan Islam.

Anonymous said...

Anon 9:49,
Jangan lah pelik blog WZWH ada ramai pembaca yang suka muzik berbagai genre, sebelum ini pun sudah banyak utube muzik blog WZWH paparkan, mungkin saudara/saudari baru membaca blog WZWH. Ada juga pembaca blog WZWH yang bukan Islam. Anon kena faham blog WZWH bukan blog agama semata-mata. Ini blog politik, ekonomi dan sosial. Itu hak saudara/saudari untuk yakin dengan mana-mana parti yang saudara/saudari suka!

Anonymous said...

Sokong

Anonymous said...

Saya nak tanya Anon 9:49 suka atau tidak tengok utube video di atas...???

Kalau suka diam saja...jangan banyak komen heheehehehehehe...

Wan Zamzuri Wan Hasenan said...

Anom 9:49,

WZWH minta maaf kalau posting ini offended atau menganggu mental Anon 9:49.

Tapi itu adalah posting variety blog WZWH untuk cater pelbagai minat pembaca.

Bukan semua pembaca blog suka isu-isu politik dan agama.

Anonymous said...

anon kat atas ni fanatik pulak dah. kalau buat tafsiran jangan tutup sebelah mata.apakah pas sesuai utk di ikuti.alim tak bertempat

Kampong man said...

Salam Wan,

1.Kampong man minat berbagai genre musik termasok bercorak keagamaan, Rock , blues, jazz dan klassik.

Cuba Wan dengar ballad dari 'Heart of the World' - Lady Antebellum dan playlistnya.

Yusof Islam (Cats Steven) 'Father and Son ' with lyric juga ok.

SELAMAT TAHUN BARU SEMUA.

@ Sekarang banyak meraikan blog The Scribe A Kadir Jasin.

Anonymous said...

Jika begitu jangan berharap PAS akan bersatu dgn UMNO.

Anonymous said...

parti pas tak akan kemana selagi kekal dalam pr.engkau org tengoklah nanti allah tak akan angkat parti yg gunakan agama utk kepentingan politik

Anonymous said...

Zurik akuq sukek berjuget. Mari berjuget sampai suboh .. Yaaaaaaa....yet.. Yeee