Nuffnang Ads

Pages

Wednesday, February 13, 2013

PSY Penang - Najib: Are you Ready for BN?? YES!!!



Video pertama yang disebarkan oleh Pembangkang lebih audionya dalam kelompok penyokong Pakatan Rakyat.

Bila banyak video-video dirakam dalam lautan orang ramai yang hadir 60,000 menonton persembahan PSY yang SEBENARNYA audio yang didengar lebih banyak YES...YES...YES dari...NO...

PSY Penang-Najib: Are you ready for BN??? YES!!!

Majoriti pengundi Pulau Pinang melihat kepimpinan DS Najib dengan harapan baru....

19 comments:

Anonymous said...

Bala buat SD pun hari ni lain esok jadi lain. Kita tengok je lah keputusan PRU13 nanti, lepas tu baru tau siapa betul siapa tipu... ;-)

Anonymous said...

Saya penyokong setia BN tapi saya yakin video ni diedit... BN kena kerja kuat, bukan kerja tak betul mcm ni...

Anonymous said...

Sokong WZ jadi calon. Bijak ..bijak..macam ni laa tokoh calon Jerantut.

Anonymous said...

Sentiasa segar dalam ingatan watak Kassim Baba yang dilakonkan oleh seniman veteran S Shamsuddin yang tamak haloba sehinggakan lampu yang panas itu pun nyaris dirembatnya...

" Hai lah lampu.., nasik baik kau panaass, kalau tak, dengan kau pun aku kebass..."

Emm... padan2lah siotnya

Anonymous said...

WZWH,

Kita semua tahu siapakah manusia pertama yang menjejak kaki ke bulan. NEIL AMSTRONG...

tapi apakah kita ingat siapakah manusia ke 5,6,7 yang juga telah menjejak kaki ke bulan? Kebanyakan orang tak tahu dan tidak penting untuk tahu kecuali NEIL AMSTRONG.

Begitulah dengan cerita video sdra:P

Hakikatnya, satu pukulan"upper cut" yang padu telah dilepaskan ke muka lawan. Darah dah membasahi muka lawan dan lawan telah jatuh serta tak dapat bangun lagi setelah kiraan 10 dibuat....hahaha.

Penonton dah tahu siapa pemenang. Lawan yang tewas tadi kemudian bangun untuk meninggalkan gelanggang. Apakah masih penting hakikat dia bangun semula setelah perlawanan tamat?

Zack

Kampong man said...

Wan,

KM lebih mempercayai blog Wan dari U tube ciptaan pembangkang.Jelas banyak kedengaran yes , yes, yes .Jadi assuming ada no ke yes ke yang penting Penangites happay bersama Najib.Terima kasih Wan .Biarlah kita jujur menilainya.Dengarnya penyokobg UMNO dituduh tidak ada mata hati.Tak tahulah cakaplah apa yang hendak di cakap, DAP bukan untuk kita orang Melayu, period.

Anonymous said...

WZWH,

sambung skit....

TERIMA LAH HAKIKAT DAN KENYATAAN DI PENANG TEMPOHARI!

Tumpukan kepada perlawanan berikut. Lupakan perlawanan ini - itulah kata-kata dan nasihat coach pasukan bolasepak Pahang akan beri kepada anak buahnya setiap kali Pahang tewas dalam mana-mana perlawanan liga semi pro:d

Zack

Anonymous said...

Org kg semua dah tau. Tak payah edit le. Saya kebetulan bcuti di penang dan tumpang semangkuk konsert free tu sambil layan anak. Telinga saya dengar NO..aku bukan di jerantut masa tu tapi kat penang bro..

Anonymous said...

Correct correct correct

Anonymous said...

Saya pun bercuti di Penang dok pi makan kat line clear nasi kandar.Kemudian pi jengok sama Psy ni .Dengar kuat pula yes yes yes.Tanda depa suka Psy dan PM kita dari Pahang ni kot.

Anonymous said...

KM ,orang pekak saja yang dengar yes,you tube pembangkang ? Aisay KM,Najib kena gangbanged instead of Gangnam . Ada 100 ribu orang kat concert PSY kat HanJian ? Himpunan 112 ada 40ribu orang aja nampak nya stadium merdeka lagi kecil . Hahaha ,kelentong kuat kuat KM,harap2 orang Melayu bodoh macam lembu.oops Umno.

Anonymous said...

Yg ramai budak budak sekolah. Najib kena main kat gerakan. Bn lingkup tanpa nyawa pru ni. Nak bertaruh? Opps ..

Anonymous said...

Najib serang penang buat apa. Pahang tu tak selamat.

anti melayu makan babi said...

AKU ADA KAT SITU.AKU DENGAR YES NO YES NO LEPAS TU CIU NIAMA KONGKEK BANYAK LAMA.CIU NIASIN KONGKEK BANYAK BISING.CIU NIAMA KA HAI KONGKEK HAI HAI HAI HAI.

ITULAH CINA DAP PUJAAN MELAYU YANG DAH HILANG JATI DIRI KERANA DAH PANDAI MAKAN BABI.MELAYU MAKAN BABI SOKONG DAP.BETUL SANGAT KATA KUTUKAN DEWATA TU.

Anonymous said...

Kampong Man, seriously? With your 4P HSC, UK education, O & G pro, USD1200-per-day expatriates engineers under your payroll, having resided at Federal Hill with both Anwar and Mahathir as your neighbours, worked abroad.... ( can't remember the rest of your resume ) you choose to believe the second version of the SD, sorry, l mean video. You are no better than Mastika and Mangga readers combined.

Anonymous said...

confirm edited.. hahaha... malunya

Anonymous said...

Tak pi tgk pon dok umah jerrr.....bukak tingkap dah cukop dengar. ..SEMUAnya

Anonymous said...

Abang ooi, aku ni pakar video editing lah. Video ini telah di edit guna adobe premier sound editor lo. Tolonglah jangan duk kelentong dah.....

fiz mie said...

http://m.youtube.com/#/watch?v=vBB1zsi6EfM kantoi..ni analisi dari pakar edit video. ape la..rakyat takkan terima dah bn ni. nipu pandai