Tahniah ADUN Tahan Dikurnia Bintang DSAP Sempena Hari Keputeraan Sultan PahangPatik WZWH pacal yang hina merafak sembah sempena Hari Keputeraan Kebawah Duli Tuanku Sultan Pahang semoga Allah lanjutkan usia  dan pemerintahan Tuanku yang berjiwa rakyat.

WZWH juga mengucapkan tahniah kepada ADUN Tahan, YB Dato' Wan Amizan bin Wan Razak kerana dianugerah Bintang Darjah Kebesaran DSAP sempena Hari Keputeraan Tuanku Sultan Pahang.

Semoga kurniaan  Kebawah Duli Tuanku Sultan Pahang ini memberi semangat dan motivasi kepada Orang Tua ADUN Tahan mencari peruntukan RM berbilion-bilion dicurahkan demi pembangunan DUN Tahan khasnya di Lembah Tembeling.

Sesungguhnya Tuanku Sultan Pahang amat berjasa membangunkan pembangunan di DUN Tahan. Apa yang YB Dato' Wan Amizan bawa semua peruntukan pembangunan DUN Tahan itu adalah jua kerana pertolongan dan keprihatinan Tuanku Sultan Pahang.

Bukan saja DUN Tahan, Tuanku Sultan Pahang juga bertanggungjawab mempercepatkan pembangunan infrastruktur Negeri Pahang dan amat kasih dan rapat dengan rakyat Pahang.

Tuanku Sultan Pahang Raja berjiwa rakyat. Berpisah Raja dengan rakyat tiada.

Daulat Tuanku...Daulat Tuanku...Daulat Tuanku.

(D.S.A.P) : Darjah Kebesaran Sultan Ahmad Shah Pahang

YB Dato' Wan Amizan bin Wan Razak, DSAP, DIMP. ADUN Tahan.

Comments

Popular posts from this blog

Cerita "Orang Liar" Pahang

Ahli Parlimen Raub Hina Orang Pekan Berpolitik Macam Orang Asli. Kenapa Tidak Kata Orang Raub Pun Sama?!!!

Badak Pahang Terakhir