Nuffnang Ads

Pages

Friday, December 31, 2010

Jemputan Kepada Semua Bloggers Jerantut ke Majlis Sambutan Tahun Baru 2011


Mesyuarat Pengurusan DUN Tahan.


Majlis makan malam & mesyuarat ketua-ketua kampung dalam Dun Tahan

WZWH on behalf YB Dato' Wan Amizan bin Wan Razak, ADUN Tahan memjemput semua bloggers Jerantut yang beragama Islam ke Majlis Sambutan Tahun Baru 2011 peringkat DUN Tahan.

PERHATIAN,PERHATIAN,PERHATIAN
Khas Penduduk Dun Tahan
Semua penduduk,pemimpin dan warga DUN Tahan dijemput hadir ke majlis sambutan tahun baru 2011 peringkat DUN Tahan:-

Tarikh: 31 Disember 2010
Tempat : Perkarangan Masjid Felda Padang Piol
Masa : 7.00 pm. Majlis bacaan yassin dan tahlil serta sambutan kemuncak, qiamulail dan diakhiri dengan sholat subuh.

Semua dijemput hadir untuk memeriahkan lagi majlis ilmu dan diharap mendapatkan keredhaan Allah Swt demi kebaikan semua penduduk.

Bloggers Jerantut semua dijemput datang ke Majlis Sambutan Tahun Baru 2011. YB Dato' Wan Amizan mahu bloggers Jerantut menghasilkan blog-blog Islamik dan keagamaan disamping memantapkan blog-blog  Jerantut yang ada aktif berblog di Jerantut.

7 comments:

Anonymous said...

blogger je ke hihi.. dpt hulur2 kot hihi

Anonymous said...

blogger2 tak berwajah mana naknya, dia rasa macam deal dgn longshank dalam braveheart, kumpul org scotland reramai lepas tu tangkap n gantung deme...
blogger2 susah nak percaya ke org politik, lagi pula kalau org politik hak kaki pungkar, politik satu hal, pungkar lagi, dh double berjaga2

WZWH said...

Salam Anon 2:11,
Bloggers tak berwajah dilindungi identitinya. Bloggers perlu trust their heart. Ini buat kat masjid bro bukan buat kat hotel atau karoeke pub ekekekeke...

Anonymous said...

Salam tuan WZWH & Sema2...,

Jemputan Kepada Semua Bloggers Jerantut ke Majlis Sambutan Tahun Baru 2011

SALAM DAN SELAMAT MELAYARI TAHUN 2011. Pelayaran bermula 0001 1.1.11 bermula Islamik bloggers lebih2 lagi pemimpin politik terhadap masyarakat khusus DUN Tahan, P81 juga Negeri Pahang DM. Adalah lebih baik sepatutnya dimulakan dengan 1 Muharam 1432 yang lalu, sebagai titik tolak bagi memartabatkan Islam, bukan di awal Masehi untuk diagung2kan.

Pang5 Banir, cadangkan bina sebuah IPT membentuk rohani dan jasmani seawal2 usia supaya terbentuk insan2 bertaraf “Ulama”. Amin...

uRag dRrulug said...

salam tuan,
saya memang berhajat hendak pergi tetapi kenapa tidak dimaklumkan lebih awal, saya sudah buat appointment lain terlebih dahulu, sayang dan kesal sekali kerana memang niat nak jumpa YB atas hal-hal peribadi, mungkin tahun depan lah pulak agaknya

Anonymous said...

Kata WZWH: Salam Anon 2:11,
Bloggers tak berwajah dilindungi identitinya. Bloggers perlu trust their heart. Ini buat kat masjid bro bukan buat kat hotel atau karoeke pub ekekekeke...

Macam dia teringat masa dia dikaraoke dan pub masa dulu-dulu....yam seng..bro!!!!hehe

mangsa banjir paya garok said...

kenapa bogger mesti ikut kata dompok? apa yang dompok berikan kepada blogger? belikan laptop? beli dan bayar broadband blogger berkenaan? blogger menulis atas kehendak mereka sendir tanpa bantuan dan sumbangan sesiapa jadi kenapa ada pihak yang perlu mengarahkan mereka menulis itu dan ini? hehehe!