Nuffnang Ads

Pages

Monday, January 9, 2012

Di Malaysia Kejatuhan Seorang Politikus Adalah Disebabkan Seorang Lelaki....!!!


Kita selalu belajar sejarah bagaimana seorang politikus dan pemimpin hebat jatuh kerana seorang perempuan. Samada politikus itu memaksa atau perempuan itu rela.

Pemimpin negara sanggup buat apa saja, walaupun tidak rasional, walau pun menjual rahsia negara.

Politikus sanggup buat Taj Mahal atau jambatan emas dan perak kerana seorang perempuan.

Ada raja yang sanggup tinggal taktha kerana perempuan yang dicintai.

WZWH tidak mempersoalkan samada cinta atau nafsu lebih mempengaruhi seorang politikus hebat.

Pada hari ini 901 jika Anwar didapati bersalah...dan mungkin setelah rayuan dibuat selepas ini juga bersalah maka di Malaysia ini satu lagi maxim baru dihasilkan.

Dunia akan mengatakan kejatuhan seorang politikus berkarisma adalah disebabkan oleh seorang lelaki tidak kira samada rela atau dipaksa.

Apa yang dikatakan dalam Kitab Torah, Injil dan Al-Quran tentang masyarakat termasuk ahli politik yang  suka hubungan sejenis di zaman Nabi Lot itu sebenarnya adalah realiti yang boleh berlaku berulang kembali.

Allah telah melaknatkan masyarakat itu di satu tempat bernama Sodom.

Maka itulah kes liwat dalam bahasa latin @ Inggeris dinamakan sodomy maka dipinjam kepada Bahasa Malaysia-kes sodomi

Nabi Lot di alam Barzah mengurut dadanya kerana ada juga umat Nabi Muhammad SAW masih mengamalkan liwat sodomi!

Apakah hukuman dari Allah SWT nanti kepada pemimpin politikus berkarisma yang mengamalkan budaya kaum Nabi Lot ini?

Apakah hukuman dari Allah SWT nanti kepada pemimpin dan pengikut samada sedar atau tidak sedar taksub kepada pemimpin politikus berkarisma berliwat sodomi ini?

Pada PRU 13 nanti mereka-mereka yang mempertahankan pemimpin sodomi ini akan ditolak oleh rakyat dibantu oleh para Malaikat dan Jin serta ahli Sulok dan Tarikat yang tidak diketahui siapa mereka akan berkata undilah pemimpin yang benar....!!!

Berita terbaru Mahkamah Tinggi memutuskan Anwar Ibrahim tidak bersalah kerana tidak cukup bukti.

Jika Saiful Bahari benar dakwaan yang beliau diliwat Anwar maka berserahlah kepada Allah SWT kerana hukuman walau terlepas di dunia, Allah akan bayar tunai juga samada di dunia dan di akhirat.

Kepada Anwar Ibrahim, WZWH ucap tahniah kerana bebas tapi jangan pula lepas ini kata Hakim dan Perundangan negara ini tidak adil dan tidak bebas pula.

Anwar jangan pula kata UMNO mencampuri urusan mahkamah.

Kenapa tidak ada pula pemimpin-pemimpin Pakatan Rakyat kata UMNO yang membebaskan Anwar Ibrahim!

9 comments:

Anonymous said...

closed your blog.....Lah....

Anonymous said...

Anon 10:16,

mana bolih close. dia makan gaji dng Umno. Ini semua salah Sakmongkol...pi link blog bodoh ni kat blog dia. Sak dah delinked 2 blog bodoh iaitu badut rakyat dan Unspinner dari blog dia. Aku harap blog ni di delinked juga. Menyemak shj.

Anonymous said...

Anon 10.16 dan Anon 11:18 pi lah beritahu Sakmongkol suruh delinked blog WZWH kakakakaka

Mesti ada sebab dalam banyak blogger Pahang kenapa blog WZWH dilink oleh Sakmongkol...

Hanya jauhari yang mengenal manikam.

Anonymous said...

Kenapa Anon-Anon tidak mahu belajar salah satu prinsip demokrasi bersedia mendengar dan menerima pandangan-pandangan yang berlawanan.

Nampak sangat pemikiran minda Anon 10.16 dan 11.18 tertutup tidak terbuka.

Minda Anon berdua perlu dibuka kenapa mahu tutup blog WZWH blog popular politik Pahang kerana pandangan unortodox dan unconventionalnya...

Anonymous said...

Memang kita semua bolih dengar pandangan tetapi mamat bangang ini memanipulasi kan dan buat spinning.
Suruh dia ni insaf....jangan jadi ngok.

Anonymous said...

Salam bro,
Pembebasan Anuar adalah ketentuan Ilahi.Secara kebetulan aku rasa lebih tenang kerana tidak tahan dengan tuduhan pembangkang yang menuduh kes ini adalah konspirasi Umno untuk menguburkan Anuar.
InshaAllah pengundi-pengundi yang majoriti nya matang terutama orang Melayu Islam yang sensible akan membuat penilaian dan memberikan keputusan mereka pada PRU ke 13 yang bakal menjelang. Bro, aku tahu yang awok tahu apa yang aku dapat rasa keputusannya nanti.Bye.

Anonymous said...

saudara wzwh,
walaupun berlainan kem, bila tuduhan tu tak cukup bukti,tentulah tak bersalah. belajar la terima kenyataan. Dia berdepan tuduhan walaupun boleh lari keluar..awak cuma mampu menulis di blog mencerca, oklah kalau betul, dah memang nyata salah pun masih macam tu..ingat awak unconvensional..skg salah dia Allah tentukan..salah awak?..silala bawa bara api neraka tu nanti jalan2 nak minta maaf kalau dia tak bersalah.harap awak tak terasa sebab teguran ni kerana awak tetap saudara agama saya.maaflah kalau terkasar.ABU

Anonymous said...

kesian aku pada DSAI ni. dah tua plok org dpt tau dia suntut buntut jantan...abih malu dia. dulu bleh sorok tp skrang satu malaya dah tau...malu ooooiii. org lain ada yg suntut buntut jugak tp tak dapat tangkap....dia buat tak cover langsung..abih dah semua org tau.

Anonymous said...

Salam semua,

Apa yang saya faham,hakim cakap sebab dibebas kerana dia kurang yakin dengan dengan beberapa keterangan yang dikemukakan oleh pendawa,,,.Sepanjan yang saya fahami,untuk menjatuhkan hukuman
bersalah mesti hakim tidak ada sedikit ragu dalam apajua kes.Tapi
dia tak kata tidak beralaku liwat
di antara yang mendakwa dengan yang kena dakwa...,sebab itulah
karpal pusing cakap dia harap peguam negara tidak membuat rayuan keMahkaman Rayuan..nampaknya
adalah yang dia takut....

Cuba pegi baca blog YB ZULKEFLI,,
ada yang kita boleh belajar...

Adihh dihhh sakit kena lewat
otak dek wali seliper...ok.