Nuffnang Ads

Pages

Wednesday, April 24, 2013

Kereta Malam Dari Kuantan Ke Jerantut...


Ini lagu favourite WZWH yang dicipta oleh Rhoma Irama dan dinyanyikan oleh Elvy Sukaesih pada tahun 1970an.

Dirakamkan semula oleh artis baru Imelda. WZWH tujukan lagu ini kepada Jentera DUN Tahan yang bekerja kuat mempertahankan DUN Tahan.

Kepada Jentera Pemuda UMNO Bahagian Jerantut tanggungjawab besar memenangkan parlimen dan DUN adalah dibahu anda...

Gempur terus gempur...

33 comments:

Anonymous said...

Jangan pangkah dacing deme

Anonymous said...

Zuan Puteh komen pertama, memang dia peminat blog wzwh

Anonymous said...

Sepatutnya dendangan spt bkt:-

Bismillahilazi La ya 'dhuru ma'as mihi syaiun fi alrdhi walafisamaa iwahuwas ssamiul''alimu...

Wan Zamzuri Wan Hasenan said...

Terima kasih Anon 9:44

Satu idea dan pandangan yang baik.

T.M. Brunei said...

wz,
aok tuju lagu je ke? jd la mcm dompok.. tuju DUIT, baru jalan, baru bertahan dun tahan tu.. aok ingt saje2 pemuda ikut dompok..? seme nunggu ke duit die je.. ce jgn pakai duit, jd kebende dun tahan tu? al kemarkepur la... zuan puteh sokmo gitu..

Anonymous said...

Ekekekekekkeke....Pemuda UMNO Jerantut dah jemu dengan duit!!!!!

Anonymous said...

Kehkehkeh

moh undi pas deme

islam

Anonymous said...

Perhatian kepada semua pengundi DUN Damak :

ADUN Bebas Cikgu Koh Dah bagitau kpd pengundi DUN Damak agar mengundinya dan sekiranya beliau menang dalam PRU13 nie beliau akan bersama dengan MCA (BN)

HARAP WASPADA !!!!!!!!!!!!!!!!!

Anonymous said...

undilah pkr....ABU!!!

Anonymous said...

undilah pkr....ABU!!!

Anonymous said...

Salam...,

dan tahniah bagi merujuk kpd media saraf P81 yang telah mendapat kepercayaan sebilangan besar rakyat Ng Pahang khususnya oleh YAB Dato Nan selaku MB bagi menjalankan tugas2 khas urusan MB, khas kepada persekitaran Jerantut. Bertugaslah dengan sejujur2nya dan bertawakal hanya kepada Allah. Jangan lupa baca doa yang disertakan diatas 9.44. Komen pedas atau tidak jika ada terluang tetap diteruskan.

Ikhlas dari Banir.

sang sapurba said...

terima kasihlah kempen ABU.

ABU-Allah bersama umno!!!

ABU-Allah benci ularsemak!!!

ABU-Allah bela umno!!!

ABU-Allah berkati umno!!!

ABU- Allah benci umpatkejipuak pas!!!

Anonymous said...

ayuh semua penyokong pas dun damak kita undi cikgu koh

Anonymous said...

Nantikan satu kejutan di DUN Damak pada 27hb ni jam di depan kedai tong nam hing.

Cikgu Koh nak isytihar .......

pakat mai ramai2 ye. Dr. Hamzah pun dijemput atas nama calon parlimen.

Anonymous said...

tu dun damak,dun tahan lain,sbb bebas x ada,kome semua ust zakuwan la,ape cerita pun,kome x terdaya dah berjanji dengan pungko,silap2 hari bulan nye ajak ke kome buat kerja gotong royong mengecat langit pulok,kome x daya dah weh...mengundi dompok seumpama mengerat leher sendiri..kome pas dah,x payah duk kempen la deme...

Anonymous said...

orang PAS takut dengan bayang2 sendiri..hanya pandai menyumpah seranah,menghina dan mengeji...inikah ISLAM yang di junjung dan di BAWA oleh PAS?

Anonymous said...

Cikgu Koh nak umum dia masuk islam ke? Alhamdulillah

Moh undi pas deme

Jangan malu jangan segan

Anonymous said...

Umno hanya menang 66 kerusi. Risikan terkini.

Anonymous said...

dengar citer cikgu dikerah ke program politik

sang sapurba said...

ye lah tu.tunggu ajelah bala bila pimpinan negara di terajui pemimpin seksual.

tunggu aje lah malaysia menerima nasib seperti pompei dan gemorah yang diturunkan bala.

bergembiralah sekarang sementara maut menjemput semua.

seks dah jadi santapan harian pemimpin pakatan.

Anonymous said...

Kehkehkeh

Anonymous said...

cakap la mende pun.
jgn undi B-End weh..

T.M. Brunei said...

kehkehkeh... nanti dun tahan tuko jd dun xtahan... gempur weh, jgn gempak aje...

T.M. Brunei said...

anon 10.43
molek la gitu weh... tp kalo hulur sambor juge...

Anonymous said...

Jangan pangkah dacing deme...

Semudah ABCD

Anonymous said...

Zuan Puteh ada sokmo, kalah esok padan muka

Anonymous said...

dia pukul 3 pagi lebih tak tdo duk mebaca blog lagi, gone gaya siang kreje

Anonymous said...

dia di upah baca blog ni siang malam.tu yang ada sokmo tu.usah heranlah.bior aje ke dia.gila sorg2.

Anonymous said...

dah la gila, gagap pulak

Anonymous said...

Jangan pangkah dacing deme
Muktamad.....

Anonymous said...

kek belajo tinggi
matnye jadi macai dompok jeh
jgn pangkoh daceng demeh

Anonymous said...

jadi macai dompok bulih pitis

pakat naik dr mezah

luluh blako geran tanoh sep kito

Anonymous said...

style lagu , penyanyi haprak - style umno putras !!!!!!!