Nuffnang Ads

Pages

Monday, April 29, 2013

Ayuh Layan Goyang DANGDUT CITRA MARCELINA - "Kereta Malam"



Dalam ketegangan berkempen PRU parlimen dan DUN-DUN Jerantut di antara ke dua penyokong Barisan Nasional dan Pakatan Rakyat, sekali sekala kita layan goyang dangdut oleh artis Citra Marcelina membawa lagu favourite WZWH -'Kereta Malam'.

Terutama buat penyokong PAS jangan taksub sangat kepada ideologi...jangan kuat sangat berarak mengelilingi Felda Sungai Retang dengan konvoi panjang lori, kereta, pick up, motorsikal bawa bendera besar-besar.....tunjuk kekuatan ....enjoy life brothers...

28 comments:

`Obi wan kenobi said...

Jangan Pangkah Dacing Deme..
Muktamad...

Anonymous said...

Kehkehkeh...

Jangan malu jangan segan

Anonymous said...

wzwh,

ini lah feel orang umnno pemuda jerantut di bawah pimpinan si dompok dan punaisihatnya wan zuri. ini rupanya bawa orang pergi indon, rupanya suka tengok pungkok bergoyang dan mungkin menyentel pukiak. hodoh perangai nya, patut lah. mari kita pakok bulan weh, ustaz zakhuan weh, semengah orang nya. zuri jangan buat macam ni memburukkan dompok, nak menang jadikalah pulok.

Anonymous said...

WZWH
Kalau ikut kebiasaan zaman pelajar2 UK dulu, kecenderungan muzik mereka lebih cenderung kepada Pink Floyd, Fleetwood Mac, Mott the Hopple, Black Sabbath, Frank Zappa, Jimmi Hendrix, Traffic, ELO, Procol Harum, Led Zeppelin, Eric Clapton, The Animals, Van Morrison.....tapi awak ni suka Dangdut pulak. Macam lain acuan je awak nie.Ingat2 saya, tak ada pelajar2 zaman kami kat UK dulu minat Dangdut. Cuba tanya Kg Man kut-kut ada geng dia yg minat habis ngan dangdut.

Anonymous Said

Anonymous said...

Steady WZWH, orang muda minat WZWH cara yang terbuka, open minded, ceria, tak skema...gua sokong lu WZWH.

Anonymous said...

Hehehe.. meraban dah aok nie WZWH :) ke kotor amat dah... kut sudah dapat petanda geng dema bakal tumbang blake hehehe moh berzikir weh dpt juga pahala :) (PPJ)

Wan Zamzuri Wan Hasenan said...

Anon 8:16, WZWH pun suka apa-apa muzik zaman UK dari late 1980's hingga early 1990's. Minat WZWH pada muzik Melayu dan Nusantara kerana semangat Melayu.

Anonymous said...

Kehkehkeh....
Moh pilih Islam sebenar deme...
Buat masa ni PAS lah Pilihan terbaik....

Anonymous said...

PAS KAFIR SEBAB BERKAWAN DENGAN KAFIR HARBI!

PAS KAFIR DAN PEMBOHONG,CAKAP BELA ISLAM,TAPI SOKONG KAFIR DAP TAK SOKONG MELAYU PKR!

PAS KAFIR,KAFIR,KAFIR...NIK AZIZ BAPAK KEPALA KAFIR SEBAB CAKAP 3.2 JUTA ORANG UMNO KAFIR.

BERMAKNA NIK AZIZ KENA BERBALIK KAFIR KEPADANYA SEBANYAK 3.2 JUTA KALI.TUDUH ORANG KAFIR BERMAKNA TUDUHAN TERSEBUT BERPALING SEMULA KEPADANYA.

BERMAKNA NIK AZIZ BAPAK KAFIR!

Anonymous said...

antara dompok dan us zaquan....
sape gamaknya boleh menjadi wakil rakyat yg berpotensi menyemarakan islam, menjadi adun yg baik tanpa rasuah,tanpa perkauman dan sentiasa berkhidmat sebagai pemimpin muslim yg berlandaskan al quran dan hadis....

GASING MENGGELATAT said...

MEREPEKLAH SEKARANG WAHAI PUAK PAKATAN CINTA LUBANG JUBO.SELESAI PRU 13 KAU ORANG AKAN KECEWA KERANA BANYAK KERUSI PEMBANGKANG TUMBANG!!!!!!!!!!MENANG SORAK KAMPUNG TERGADAI!!!!!!!!!HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAAHHHAAAHHAAA!!!!!!!!!!

Anonymous said...

WZWH, dangdut tu bukan lagu atau muzik nusantara / Melayu tapi lagu indonestan. Awak salah semangat...

Anonymous Said

GASING MENGGELATAT said...

antara dompok dan ustaz zakuan lebih baik dompok.dompok berupaya memacu pembangunan ke dun tahan.

ustaz zakuan berakhlak mulia.jadi diperlukan untuk mentarbiyahkan rakyat dun tahan.

kedua-duanya boleh bergabung untuk kebaikan penghuni dun tahan.gabungan ulamak dan umarak.

bodoh aje bergaduh macam majoriti anon yang masuk blog ni.tak berakhlak dan beratika langsung baik umno mau pun pas.malu kat orang luar lihat tahap pemikiran orang dun tahan khas nya jerantut amnya!

Anonymous said...

Moh undi dangdut demeh

Anonymous said...

Wan Zurit, awak kata
" Yang penting mana hendak letak maruah puak-puak keluarga Wan di Jerantut kalau calon BN DUN Tahan kalah "

Adakah ini bermakna kalau calon UMNO DUN Tahan kalah, puak-puak Wan di Jerantut memang tak ada maruah??

Naya

Anonymous said...

Salam semua,,

Sok denger lagu dangdut tapi goyang tak macam goyang gerudi,,,yekkkk.

Waa caya ramai tak dapat tangkap apa wzwh nak sampaikan,.....dia perli puak2 Pas dengan cara cukup halus dan sangat jijik,,,,,.

Hello bro Pas,,,,cuba perhati apa penyanyi buat masa nyanyi dan menari?,,,,perhati betul2 yaa...
Dia kutip duit dan letak dalam bakul kecil....nampak tak?....

Makna yang tersiratnya,dia telah nilai
perilaku penyanyi itu sama taraf dengan Pemimpin2 Pas yang cakap melangit dan dihiskan ayat qurran dan hadis,,,dan diikuti dengan laungan take beerrrrrrrr,,,,,dan tadah kupiah minta sedekah,,,,,itulah makna sebenarnya......tak faham lagi?
Toonyong sesangatlah weh ,,,.

Waa angkat tangan sama lu WZWH, U berjaya membingaikan puak2 Pas yang
terlampau taksub,,,,,,malu weh kena
perli begitu....lainlah kalau tak ada muka.Orang PKR tak malu muka,dia malu buntut,,,,.

Gasing Toyong,tk,,

Anonymous said...

Tabik koi ke oak ni ...itu yg sbtl nya ..hentikan fitnah memfitnah ni .

Anonymous said...

Al quraan x ngajar kita memfitnah dan mengata org , kalau pas tak fitnah dan mengata org , aku serta kuarga aku msk pas .

Anonymous said...

Paku dulang buah serpih , cakap kat org awk yg lebih . Jg peribadi sendiri . Mcm mana org nk respek ke pas kalau duk asyik fitnah org . Cuba cari jln yg terbaik utk menambat hati org . Org x sekolah pun tahu menilai yg mana baik yg mana buruk . Fikir lah baik2 .

Anonymous said...

Mana ada fitnah

Moh undi PAS weh

Pilihan pengundi berinformasi

Anonymous said...

wzwh,

ikan sturgeon yang diternak di Perlok ulu cheka akan bertelor, telornya dinamakan kaviar, mahal harganya, pengeluaran kaviar 100% untuk eksport. kerana mahal harga nya tak ramai orang jerantut akan dapat menikmatinya. kalau harap laulee, mat nazlan, hatta DR shukri belanja rasa nya jauh dan tak merasa. Hanya satu kalau orang Jerantut hatta orang Tahan nak rasa maan telor kaviar ,hanya satu je. ,PADA 5 MEI 2013 NANTI SEMUA ORANG TAHAN BERI UNDI KEPADA WAN AMIZAN ALIAS DOMPOK, PASTI ORANG TAHAN MAUPUN JERANTUT DAPAT MAKAN KAVIAR SEKURANG-KURANG 3 BIJI SEORANG, KERANA WAN AMIZAN TERKENA DENGAN SIFAT PEMURAH NYA, DIA KATA DUIT ITU DAKI DUNIA, DIA HANYA PERANTARA SAHAJA, KEKAYAAN PERLU DI KONGSI. Oleh itu moh weh kita pangkoh wan amizan pada kertas undi bukan pangkoh dia. kalau nak makan kaviar ikut nasihat aku dan wan mizan alias dompok jangan tak tepati janji pula. makna nya tahun 2014 orang tahan akan rasa kaviar 3biji seorang.

Anonymous said...

Kehkehkeh...

Anonymous said...

Krokkrokkrok...

Anonymous said...

jom kita pakat bagi ustaz zakuan pula duk dewan undangan negeri sebagai wakil kita. mungkin byk yg kita dapat nanti.saya pasti

Anonymous said...

Kehkehkeh...

Anonymous said...

Zuan Puteh, you are the world

Anonymous said...

maaf, sy tak kenal mana satu zuan putih ni yer? harap dapat pencerahan untuk kenal beliau.

Anonymous said...

Kehkehkeh
MOH undi PAS deme
Pilihan bijak generasi berilmu