Ketua Pemuda UMNO Kuala Tahan Kembali Ke RahmatullahRosli bin Hashim, Ketua Pemuda UMNO  cawangan Kuala Tahan telah kembali ke rahmatullah jam 6 petang 15 April 2011.

Marilah sama-sama kita sedekahkan Al Fatihah semoga rohnya dicucuri rahmat. Amin.

Beliau meninggal dunia akibat sakit jantung di rumah isterinya di Jambu Rias, Bentong. WZWH difahamkan jenazah akan dikebumikan di Bentong.

WZWH sebagai AJK Pemuda UMNO Bahagian Jerantut merasakan  pemergian Rosli bin Hashim ke rahmatullah sebagai kehilangan seorang tokoh pemuda yang aktif dalam masyarakat Kuala Tahan dan pemuda UMNO Bahagian Jerantut.

Comments

Anonymous said…
innalillahinawainnalillah hirojiun..al fatihah.
ketua pemuda rumah banjir said…
alfatihah....
Anonymous said…
al fatihah..
Exco kanan pemuda said…
AlFatihah....semoga rohnya dicucuri rahmat.
Anonymous said…
YASOK TURKEY KUALA TAHAN....AL-FATIHAH.....SAUDARA ROSLI SEORANG YANG AMAT PERIHATIN TERHADAP KAMPUNG KUALA TAHAN...MENINGGALKAN SEORANG BALU DAN 2 ORANG ANAK...ANAK KEDUA BELIAU HANYA BEBERAPA MINGGU DI LAHIRKAN...SEMOGA ALLAH MENCUCURI RAHMAT KEATASNYA....AMIN
HAMBA ALLAH said…
SEMOGA ALLAH SWT MENEMPATKAN BELIAU BERSAMA ORG2 YG BERIMAN,

KEHILANGAN SEORG PEJUANG MELAYU YG JUJUR,IKHLAS DLM MEMPERJUANGAN SEGALANYA..AMIN YA RABBALALAMIN...
Anonymous said…
terima kasih bebanyak zuri kerana tuliskan disini, mungkin ramai yg tahu selepas ini tentang pemergian beliau ke rahmatullah. arwah sangat berjasa kpd masyarakat kuala tahan. terlalu banyak kenangan bersama arwah.semoga Allh tempatkan rohnya bersama mereka yang beriman..Al Fatihah.. zamri hj mat amin
Anonymous said…
YASOK TURKEY....KUALA TAHAN....WA ANGKAT TABIK SAMA LU....ADA JUGA YANG BAIKNYA....MAAF SELALU KUTUK LU....KAWAN KITA ORANG DAH PERGI MENGADAP ILAHI...LU KETENGAHKAN DALAM BLOG THANK'S A LOT
Barisan Exco Pemuda Bahagian Jerantut said…
semoga rohnya ditempatkan bersama-sama roh-roh orang beriman.alfatihah.......
Anonymous said…
kisah 1 : semasa majlis tahlil anjuran persatuan bot kuala tahan untuk arwah yg di adakan di masjid kuala tahan... SUBHANALLAH.... ramainye jemaah... penuh masjid.

kisah 2 : ahli jemaah ingatkan tak cukup dah lauk... tetapi.. SUBHANALLAH.... ALLAH punya kuasa, makanan yang dihidangkan ;cukup dan enak.... malah ada lebih lagi... (itulah keberkatan..)

terima kasih semua...

Popular posts from this blog

Protokol Gelaran Dato' Pahang

Legenda Kota Gelanggi Yang Menjadi Rebutan Ramai Raja-Raja Asia

Cerita "Orang Liar" Pahang