Nuffnang Ads

Pages

Sunday, February 12, 2012

Jerantut Post Jual Pendedahan Basi Pakatan Rakyat Tidak Ada Tempat Di Jerantut

JERANTUT post Bobok Dan Pungkar!



Suka menghina tokoh  Pahang dan Negara seperti banner dibawah:


Jerantut Post blog Pakatan Rakyat janji berkobar-kobar mahu buat siri pendedahan penyelewengan pemimpin UMNO Jerantut dalam banyak postingnya namun rakyat Jerantut hampa kerana Jerantut Post suka cerita borak kosong bukti tidak ada.

Sila klik sini dan klik siniserta klik sini bagi mengetahui betapa bobok dan autanya Blog Jerantut Post.

Jerantut Post mula menyalahkan WZWH bila tuduh WZWH nak buat provokasi berkenaan isu Calon Pakatan. "Taktik adu dombak yang busuk dari UMNO sangat menjijikan!!" kata Jerantut Post.

WZWH berpandangan Jerantut Post suka jual pendedahan basi dan bohong.

Selagi WZWH bersuara di Jerantut, Pakatan Rakyat jangan mimpi dapat tempat di Jerantut.

Bumi Jerantut terlalu panas buat Pakatan Rakyat bertapak di Parlimen dan 3 DUN nya baik di DUN Pulau Tawar, DUN Tahan dan DUN Damak.

11 comments:

Anonymous said...

Dimulakan dengan pengundi Cina, India, Orang Asal dan lain2 bangsa tak semudah itu ditipu, kecuali Melayu. Fahaman utuh dengan lagenda nenek moyang. Melayu wlpun tidur sebantal mimpinya berkucarlanar. Senang di pulas “tengkuk”... Cth, ini cth; Melayu bertemu pelancong “mat salleh” wlpun mereka itu entah dari "orang asal" negara mereka, Melayu akan sambut dengan kata2 "welcome", "tanks", "good bye"... kira oklah tu. Tapi dalam waktu sama mereka menyisihkan org Melayu atau org Asal negara ini. Sikap Melayu ni; mereka sanggup serah “jiwa dan raga2nya” sekali. Kepada org luar, dari untuk kebaikan rakyat sendiri.

Fahamilah firman Allah dalam surah Al Alaq; “Sekali-kali tidak! Sungguh, manusia itu benar-benar melampaui batas. Karena dia melihat dirinya serba cukup.” (QS. Al-‘Alaq : 6 – 7). Bukan nak mengajar...

Anonymous said...

wzwh akui je pemimpin umno gila kuasa dan perosak melayu. awk sendiri pun tau kan. apa yg jerantut postbagi tau benar, org umno pun tau benda tu. pru 13 akan bukti semua kawasan di jerantut dijajah pembangkang

Anonymous said...

hidup pakatan. mampus umno!!

PR JERANTUT said...

berdoa la banyak2. tungu dan lihat!

Anonymous said...

insya Allah pru 13 nanti PR akn kuasai jerantut dan pahang....

dah terlalu lama pahang dijajah umno..

sebabnya bila umno memerintah...byk harta melayu di jual pada bangsa asing...tanah rezab melayu dah tinggal sekangkang kera.....DEB digunakan utk kayakan kroni...org melayu tetap menjadi miskin....

Anonymous said...

insya Allah pru 13 nanti PR akn kuasai jerantut dan pahang....

dah terlalu lama pahang dijajah umno..

sebabnya bila umno memerintah...byk harta melayu di jual pada bangsa asing...tanah rezab melayu dah tinggal sekangkang kera.....DEB digunakan utk kayakan kroni...org melayu tetap menjadi miskin....

Anonymous said...

insya Allah pru 13 nanti PR akn kuasai jerantut dan pahang....

dah terlalu lama pahang dijajah umno..

sebabnya bila umno memerintah...byk harta melayu di jual pada bangsa asing...tanah rezab melayu dah tinggal sekangkang kera.....DEB digunakan utk kayakan kroni...org melayu tetap menjadi miskin....

Anonymous said...

Salam semua,

U bro Wan tulis buat PAS dan PKR
naik angin saja,sawan puak2 dia
orang ni jika awak sergah kuat sangat.Kata orang tua2 yang pendikar,
orang yang cepat naik angin mudah
sangat terpukang jika berlawan silat,sebab dia pakai kudrat sahaja,
tapi tak pakai akal,,,, .

Anon 9:08 AM,
Betul sangat ayat[QS.Al Alaq;6-7].
Puak mana yang melampaui batas dan
kerana dia melihat dirinya serba
cukup,,,,bukan melayu UMNO,,,,
puak PAS langar habis batas2 yang
sangat nyata salah,,,, hingga timbul sikap ujub .Puak mana yang
kata Allah gedibeng,?,,Allah mencarut,?,,,Nabi Muhammad swa masa
kecil serupa Mamat Kota Baru saja,,?,siap kata sanggup kawan dgn
lbliss untuk dapat kuasa ?

Maaf yaa ,jangan tipu diri,merana zuriat kita,,,,,.

Gasing Toyong.

Anonymous said...

Kas setuju belaka2 deme dok beri hujah ni, baik OmhNo, hampas, pukiar, dapigs sema seghopa. Toyong ke debus ke bocos ke sema seghopa. OmhNo lagi hepat pasai "tekedarah" ni...

Anonymous said...

MULA2 BELIT PASTU PUSING HE HE ITULAH UMNO DULU KINI DAN SELAMANYA

Anonymous said...

gasing toyong...

mengenai isu tuhan samseng tu boleh la rujuk pada youtube hujah tuan guru hj Hadi awang di parlimen semasa beliau menjawap soalan senator zam..

harap2 gasing tak toyong lagi la lepas ni...